Nova pravila u novim zvezdama granda

Prva emisija šestog ciklusa "Zvezde Granda" održana je u subotu naveče u renoviranom studiju, sa novim takmičarima, novim voditeljima, Milanom Mitrovićem i Anom Sević, koji su dobili sve pohvale, i članovima žirija.

Uvedene su i novine u takmičenju, jer je žiri dijelio ocjene od jedan do deset. Najveći zbir ocjena imao je Nemanja Kostić, kome su, zahvaljujući velikim bodovima, duplirali glasove.
Mnogi kandidati koji su se takmičili imali su tremu i strah od ocjenjivanja. U ovom krugu pjevalo je osam muških takmičara. Miloš Vujanović, za koga kažu da podsjeća na Nikolu Rokvića, skoro da nije mogao da progovori od treme kada ga je Vesna Milanović, portparol produkcije "Grand" ispitivala.
Marko Šarac, koji je pjevao peti, nasmijao je sve u publici, ali i u žiriju kada je izvršavao zadatak u kome je trebalo da najavi svoj veliki solistički koncert. Tada se Milanovićeva našalila i rekla da je to ne podsjeća na najavu koncerta, već na hotlajn.
U žiriju su bili Vesna Milanović, Dragana Mirković, Nenad Čanak, Zvonko Marković i Sanja Ilić. Svakom takmičaru su dodijelili po tri ocjene.
"Poziv da učestvujem u prvoj emisiji novog serijala sam dobila od Lepe Brene, koja je moja dugogodišnja koleginica, i taj poziv zaista nisam mogla da odbijem. Njoj retko umem da kažem ne", rekla je Mirkovićeva.
Svi takmičari su prvo izvodili po tri pjesme i trudili se da ostave najbolji utisak na žiri. Bila je vidljiva trema, dok su neki uspjeli da više razgale publiku u studiju.
U novoj sezoni će se takmičiti ukupno 32 učesnika, koji će se svake subote boriti za opstanak u daljem krugu takmičenja. Prvi takmičar koji je napustio ovu sezonu je Milan Jeremić iz Beograda.

Tamara Milutinović imala udes

Učesnica nove sezone Tamara Milutinović iz Beograda prije šest godina imala je udes dok se na motociklu vozila sa ocem Draganom.
Danas 18-ogodišnja pjevačica i njen tata putovali su od Beograda ka Nišu jureći 200 kilometara na sat suzukijem GSXR od 1.000 kubika kada je u njihovu traku iz suprotnog smjera iznenada prešao golf. Sudar je bio stravičan.
"Od siline udarca tata i ja smo odleteli s motocikla, koji je nastavio da sam ide autoputem još kilometar. Kotrljala sam se 500 metara. Iza nas u kolima su bili mama, brat i snaja, koji su sve to gledali. To je nešto najstrašnije što sam doživela", rekla je Tamara.
Imala je od tada četiri operacije, od kojih jednu na nosu, a tri na laktu. Otac Dragan je prošao bez ozbiljnijih povreda. Zanimljivo je da se Tamara i dalje vozi brzim motociklima.

izvor  : www.nezavisne.com

Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Blog Zvezde Granda

Back to TOP