Dajana Jakšić: posle venčanice hit


                 Postoji mnogo različitih priča kada su u pitanju Zvezde granda i Grand produkcija. Neki podržavaju taj projekat, dok ga drugi osuđuju. Ipak,  morate se složiti sa nama, ceo projekat u našoj zemlji je  jako popularan i  pomogao je mnogim mladim i neafirmisanim pevačima da zauzmu svoje mesto na estradnoj sceni. Pored velikog broja pevača koje je proslavila ova produkcijska kuća, omogućila je mladim voditeljima da steknu svoju slavu i popularnost i spojila nekoliko ljubavnih parova.

                Jedna od ljubavnih veza o kojoj se dosta pričalo je i veza Dajane Paunović i Žike Jakšiča. Dajana je mlada voditeljka koju smo svake subote imali priliku da gledamo u emisiji Zvezde granda, a sada već i jako popularna pevačica. Pubilci su poznati njeni hitovi ,,Sve bih dala“ , kao i duet sa Ildom Šaulić ,,Boli me, boli, nevero“. Da mlada voditeljka i pevačica ozbiljno želi da se bavi karijerom i da je posvećena svom poslu govori činjenica da se posle pauze od skoro dve godine vraća na scenu i to u velikom stilu.Njen novi singl ,,Halo luče“ je za kratko vreme postao veliki hit u diskotekama i na splavovima.  Odlična pesma, fantastičan stajling, lepo lice i glas mlade pevačice brzo su osvojili publiku. Izgleda da smo dobili još jedan fenomenalni hit.


                Dajana je od samog početka svog pojavljivanja zaintrigirala javnost.  Mnogi su negativno komentarisali njenu vezu sa producentom Granda, Žikom Jakšićem. Da li je pravi razlog velika razlika u godinama i navodi kako ta veza nema budućnost ili možda samo želja ljudi da uvek komentarišu nekog, odlučite sami. Ako uzmemo u obzir činjenicu da se veza ovog poznatog para okončala brakom i da je porodica Jakšić brojnija za još jednog člana, malog Dušana, mi mislimo da je i u ovom slučaju negativne komentare pobedila prava ljubav.
                Žika i Dajana  su se upoznali preko  zajedničkog poznanika u jednom beogradskom kafiću.  Nakon zabavljanja od tri godine, Žika je verio Dajanu na njen rođendan.Par se venčao u Beogradu 24.10.2010 godine u crkvi Vasilije Ostroški na Bežanijskoj Kosi  Ova tema je danima punila različite tabloide u Srbiji. Svi su pisali o tome kako je izgledala mlada pevačica, koju je venčanicu nosila i kako je u njoj izgledala spektakularno. Saznali smo da je Dajana tražeći venčanicu, izabrala čuveni salon Čarolija koji važi za sinonim za venčanice u Beogradu.
Sa druge strane, Žika je izgledao spektakularno u crnom, brendiranom odelu, a kumovi na venčanju su bili Saša Popović i Ilda Šaulić. Mladi bračni par je lepom proslavom započeo zajednički život, koji su  upotpunili i ulepšali u februaru 2012 godine kada su dobili sina Dušana.

                Ako možemo da kažemo da uspeh jedne žene podrazumeva srećnu porodicu i dobru karijeru , onda svakako da za Dajanu Jakšić možemo reći i da je uspešna. Povratak na veliku scenu u blistavom izdanju inovi hitovi, govore da je ona pored dobre voditeljke i odlična pevačica. Blistava budućnost joj se smeši.

Blog Widget by LinkWithin

  © Blogger template ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Blog Zvezde Granda

Back to TOP